Auto’s Danny & Co: betrouwbare tweedehandswagens

Strenge selectie tweedehandsauto’s

Wij verkopen al 33 jaar tweedehandsauto’s. Een hoop ervaring waarvan u profiteert. Wij weten welke wagens betrouwbaar zijn. Dat zijn ook de enige auto’s die we u aanbieden. Zo krijgen wij achteraf geen spijt van onze verkoop ... en blijft u tevreden over uw aankoop. Waarop wij u bovendien een jaar garantie geven.

 

Ruime én brede keuze

Wij hebben permanent een zestigtal auto’s in de aanbieding. Een ruime keuze, waarin u elk type auto aantreft: van stadswagen tot sedan, van break tot coupé.

Hebt u een auto in gedachten die níét in onze selectie staat? Ook dan: aarzel niet om langs te komen. Wij gebruiken onze kennis én ons netwerk. En gaan voor u op zoek naar het model dat op uw lijf geschreven is.

 

Advies bij de aankoop van een nieuwe wagen

Koopt u liever een nieuwe wagen? Laat ons u bij uw aankoop begeleiden. Dan gaan we met u mee naar de autoverdelers van uw keuze. En geven u een volstrekt onafhankelijk advies.

 

Alle reparaties

Uw koetswerk repareren? Uw auto klaarmaken voor de keuring? Een klein of groot onderhoud? Onze mecanicien en onze koetswerkspecialist verzorgen uw auto tot in de puntjes. Zo gaat u met een gerust gemoed weer de baan op.

 

Herstel en onderhoud bij Auto’s Danny & Co: het gedroomde cadeau voor uw auto. Bel: 056 60 50 20.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review